Menu

Senior 3 i deres 1. hjemmebanekamp

image
25. april 2021 kl. 15:58
Efter en noget rodet opstart i klubben med flere nedlukninger, corona restriktioner og aflysning af turnering havde Senior 3 i dag deres 1. hjemmebanekamp 💪
De her drenge har ikke spillet sammen særligt længe og nogle har aldrig rigtigt spillet fodbold, så det var spændende at se om de kunne være med.
Og det kan de 🤩
De kom desværre bagud 0-1 i 1. halvleg. Men de dominerede spillet i store dele af kampen. Der var masser af fysisk fight og vilje.
I 2. halvleg blev der lagt pres på modstanderen og Orient kom frem til flere gode chancer. Desværre uden at bolden ville i nettet. Da Orient pressede godt på, gav det plads i bagrummet til modstanderne og det udnyttede de til at score til 0-2, som desværre også bliver kampens resultat.
Jeg er sikker på, at de bliver bedre, jo mere de får spillet sammen og så venter sejren lige om hjørnet 🤩