Menu

Orient Fodbold Søger Sponsor

 

 

Fodboldafdelingen søger sponsorer.

Fodboldafdelingen er en aktivitet under GiF Orient – som er Rødovre Kommunes største idrætsforening med over 1600 medlemmer. Fodboldafdelingen tæller 400 medlemmer. Vi har hold i mange årgange og mange frivillige der støtter op om aktiviteten. Støtter du/I fodboldafdelingen er der mulighed for, at få en annonce i medlemsbladet som udgives 5 gange om året til samtlige medlemmer i GiF Orient.

Vi har også brug for din/jeres støtte.

Fodboldafdelingen er pt inde i en stor udvikling, ungdomsafdelingen vokser og flere pigehold kommer på banen. Alle afdelingens hold er meget aktive til stævner, kampe rundt om i landet, og vi afholder arrangementer på hjemmebane for alle medlemmer i fodboldafdelingen.

Vi er en bred aktivitet, som kommer vidt omkring, og som samtidig gerne vil udnytte muligheden til at gøre reklame for dem som viser deres støtte til aktiviteten med et sponsorat. Et hvert Sponsorat vil hjælpe fodboldafdelingen meget.

Alle sponsorater gør en forskel, og alt efter størrelsen, vil Orient selvfølgelig give noget igen som f.eks. en sponsordag i klubben med mad, invitation til grillkampe og en bred reklame for firmaet gennem hjemmeside, medlemsbladet og de kampe vores hold kommer ud til.

Et muligt Sponsorat kan være:

Kamptøj med dit logo til et hold (pris afhænger af holdets størrelse) men ligger primært på ca. 3500-7000 kr.

Har du, dit firma eller din arbejdsplads mulighed for at støtte Orient fodboldafdeling med et sponsorat til f.eks. dit eget barns hold, så kontakt fodboldudvalget på mail Fu@orientexpressen.dk og hør mere om mulighederne.

John, mob.  2220 8595                  Micki, mob.  2712 3407

Vi håber at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Orients fodboldafdeling

 

 

Luk