Menu

Sponsor

 

Orient Fodbold søger sponsorer.

Orient Fodbold er en klub med over 450 medlemmer. Vi har hold i mange årgange og mange frivillige der støtter op om klubben.

Vi har derfor også brug for din/jeres støtte.

Klubben er pt. inde i en stor udvikling, ungdomsafdelingen vokser og flere pigehold kommer på banen. Alle klubbens hold er meget aktive til stævner, kampe rundt om i landet, og klubben afholder arrangementer på hjemmebane for alle klubbens medlemmer.

Vi er en bred klub, som kommer vidt omkring, og som samtidig gerne vil udnytte muligheden til at gøre reklame for dem som viser deres støtte i klubben med et sponsorat. Et hvert Sponsorat vil hjælpe en klub som Orient meget.

Alle sponsorater gør en forskel, og alt efter størrelsen, vil Orient selvfølgelig give noget igen som f.eks. en sponsordag i klubben med mad, invitation til grillkampe og en bred reklame for firmaet gennem hjemmeside, klubbladet og de kampe vores hold kommer ud til.

Et muligt Sponsorat kan være:

Kamptøj med dit logo til et hold (pris afhænger af holdets størrelse, men ligger primært på ca : 3500-7000 kr).

Har du, dit firma eller din arbejdsplads mulighed for at støtte Orient med et sponsorat til f.eks. dit eget barns hold, så kontakt fodboldudvalget på mail Fu@orientexpressen.dk og hør mere om mulighederne.

John mob : 22208595                  Micki mob : 27123407

Vi håber at høre fra jer.

Mvh Orient fodbold

 

 

Luk