Menu

Børnehaveturnering 2016 Resume

Børnehaveturnering 2016.

For femte år i træk afholdt Orient fodbold i samarbejde med børneinstitution Broparken en fodbold turnering for alle kommunens børnehaver.
Derfor mødte i alt 200 fodbold glade børnehavebørn op på Orients hjemmebane tirsdag d. 23.8, hvor de sammen med deres pædagoger, og børnehavekammerater var klar på en fantastisk og aktiv fodbold dag.


Dagen startede med et besøg af Orient fodbolds maskot bamse Carlos, som satte gang i dagen med en fælles opvarmning. Herefter fik de forskellige hold indtaget deres pladser på en af de fire fodboldbaner, hvor deres pulje kampe i første omgang skulle spilles.
Der blev gået til makronerne på banen, med både flotte mål, flotte hjemmelavede fodboldoutfits, søde og fantastiske jubelscener og ikke mindst en masse smil fra de glade deltagende børn.
Banerne var trængte, da de mange deltagende hold i løbet af dagen fik flot støtte og opbakning fra deres kammerater fra børnehaverne, som dukkede op i løbet af dagen med opbakning, slagsange, pomponer og ja… alt hvad der hører fodboldverdenen til.
Efter de mange puljekampe, blev der spillet kvartfinaler og ikke mindst to meget intense og tætte semifinaler, inden alle holdene mødtes på midten af sportspladsen for at overvære Rønneholm mod Tjørneparken i en finale.
Igen i år lykkedes det Tjørneparken at slutte turneringen af med en finale sejr på 3-2, som gjorde at Tjørneparken kunne tage den flotte vandrerpokal, som er sponsoreret af Navnelapper med sig hjem.


Mellem kampene hyggede børnene sig på den opstillede hoppeborg, og med en masse fodboldleg og aktiviteter sammen med deres venner og pædagoger. Der var også sponsoreret en flot hold pose til hvert enkelt hold med bl.a. kanelgifler og juice fra den lokale Føtex, vand fra soft ambrosia og to fodbolde til hver institution, som kan bruges til at holde børnenes fodboldglæde i gang efter turneringen :o)
Efter finalen kom det mange af børnene havde ventet længe på, nemlig den store flotte præmie overrækkelse hvor der blev overrakt medaljer, en flot børnehaveturnerings t-shirt som er sponsoreret af Stark, samt en super lækker præmiepose til hvert enkelt barn med sponsorater fra Pågen, sport og leg, Mc.Donalds, stadium, Sportsgear, Corny bar, FC. København, Sportigan og Nordea fonden.


Udover dette blev der også uddelt præmier fra Tres, Pågen og Føtex til enkelte personer som scoringspræmier, eller præmier for en helt særlig kammeratlig og fair play indsats på dagen.
De mange flotte præmier gjorde absolut ikke smilet på de mange deltagende børns læber mindre, og det var nogle meget stolte, glade, men også trætte børn der omkring kl. 13.30 forlod Orient fodbolds hjemmebane, efter en fantastisk dag, med en masse gode fodboldoplevelser.

Vi takker for en super fodbolddag med alle de skønne børnehavebørn i Rødovre. Og takker for den super opbakning og støtte vi har fået fra alle vores fantastiske sponsorere til årets børnehaveturenring.

Vi glæder os allerede til at få stablet endnu et arrangement på benene til næste år.

Mange fodbold glade hilsner fra
Charlotte og Micki Strømlund.

Billeder fra dagen kan ses på :

https://www.facebook.com/orientgi/photos/?tab=album&album_id=1746396235602710

Luk