⚽ Dobbelt op på sejr og 6 point i debutkampene ⚽

Seniorafdelingen havde i går sæsonstart i bade serie 3 og serie 4, med to hjemmekampe mod hhv. BK Værløse og BK Avarta.
Det skulle vise sig at blive en rigtig god dag for herresenior 😉

1. holdets plan var klar: der skulle 3 point ind på kontoen. Dette sørgede Oliver og Oskar for, der hver især stod for 2 fuldtræffere, mens de, i de bagerste rækker, holdt buret rent.

Cheftræner Thomas er tilfreds med resultatet:
"Vi spillede med fuld kontrol og brænder 4-5 chancer, som vi normalt scorer på, men vi holder rent bur, får 3 point og laver 4 kasser så jeg er tilfreds.
Vi sidder på kampen fra start til slut, dog med små 15min hvor vi går ned i tempo og ikke rigtig lykkedes med tingene, men det var en god pause og så stod der ellers Orient på det hele efterfølgende. Vi laver 3 mål i anden halvleg, og det viser, at vores kondition er bedre end længe"

Holdet og trænerstablen takker for støtten! 👍

2. holdet spillede senere samme dag hjemme mod BK Avarta, hvor en mand især var i hopla.
Kampens resultat sluttede med en sejr på hele 7-2 til Orient, hvoraf Christopher Dyssell stod for 5 af målene, mens Marc Svensson og Mathias Høeg Jensen stod for de sidste to.

Alt i alt en kanon start på sæsonen og en god dag i seniorafdelingen.