Menu

Mindeord - René Bøvadt Hein

image
06. december 2021 kl. 19:58
Mindeord
Et fantastisk menneske – en fantastisk coach – et fantastisk klubmenneske
er pludselig gået bort
René Bøvadt Hein var et elsket medlem og en kæmpe del af Orient Fodbold, hvor han i over ti år var træner for det samme hold, som nu er U19. Drengene var altid hans drenge og han har med hele sin tilgang til holdet bevist sine egne visdomsord: Alle på holdet ved, at vi er et team og at alle skal have spilletid uanset evner og fysik. Med dette formåede han at få drengene i række 1, hvilket han var umådelig stolt af – som alle os andre omkring ham i klubben. René gav altid hånden til drengene ved ankomst til træning, og det samme efter endt træning: ”Vi skal vise, at vi har respekt for hinanden både før og efter træning – også hvis der derimellem er røget en finke af fadet” sagde han altid.
René var også træner for U14 pigerne, og truppen her voksede sig lynhurtigt stor under hans ledelse, hvor han også fik en yderst kompetent assistenttræner tiltrukket.
René var endvidere frivilligt medlem af ungdomsudvalget i Orient Fodbold, hvor han de sidste par år har ydet et kæmpestort arbejde med holdene i ungdomsafdelingen. I en tid hvor det er svært at tiltrække frivillige hænder, var René et kæmpe aktiv, som forstod og guidede vores frivillige trænere og ledere. Han gik altid ind og hjalp, når der manglede frivillige trænere, så hold ikke skulle nedlægges, men kunne fortsætte indtil der blev fundet en løsning. Han støttede både etablerede og nye trænere, så de fik kærlighed for det frivillige arbejde, for som han sagde: ”Vi er her ikke for os selv eller for en enkel person: Vi er her kun for de unge mennesker, så de kan lære vigtigheden af fællesskabet, af at hjælpe hinanden og ikke rende rundt og lave unoder”.
Han var heller ikke bleg for at vende kontroversielle spørgsmål på hovedet, så ledelsens beslutninger pludselig fik en hel anden mening.
Han så den enkelte spiller, lige dér hvor vedkommende var – både fodboldmæssigt, men i særdeleshed også socialt og personligt.
I 2017 blev René velfortjent udnævnt til Årets Leder i Orient Fodbold.
Vi har mistet en fantastisk og energisk ildsjæl, som med sin optimisme, hjælpsomhed og kærlighed gav os så meget og lærte os så meget.
René havde en kæmpe omgangskreds og alle er i dybt chok over hans pludselige og alt for tidlige bortgang. Utallige opslag og mindesdelinger på FB vidner også om dette.
Vi var måske ikke alle helt enige om fanklubberne, hvor René var kæmpe tilhænger af engelske Manchester City og herhjemme vestegnens hold Brøndby, hvor han også var ungdomstræner i flere år.
Du behagelige og gode menneske, René, vi ønsker dig god vind på din fodboldrejse i forvejen – alt for tidligt – og ved, at du hinsides fra vil gøre alt for at Brøndby vinder mesterskabet 🟡🔵🟡🔵
Alle vores tanker og kærlighed til Lucas, Josefine, Henriette og den øvrige familie♥️
Æret været Renés minde ⚽
Fodbold- og Ungdomsudvalget i Orient
Luk