Menu

Hvem sidder egentlig bag skærmen?

image
24. marts 2021 kl. 20:08

Fodboldafdelingen Orient GiF er drevet af en masse seje frivillige personer. 
Udover alle vores dygtige trænere/ledere, som hver uge begiver sig ud på banerne og giver vores spillere nogle super gode oplevelser, så har vi også nogle som er ”bag kulissen”.
For at en forening kan hænge sammen, er det vigtigt både som klub at have folk i fronten, men i særdeles også ”i kulissen”.
Når lederne sender billeder og tekst til klubben, er Kevin Nielsen en af personerne i kulissen. Kevin er vores webmaster, som poster nyheder m.m. på vores hjemmeside.
Kevin har nu gjort dette i 3 år og vi er utrolig glad for at have ham med i vores lederteam i klubben. 

Kevin blev indmeldt i Orient Fodbold d. 20. april 2010, da han var 20 år gammel. Kevin startede i
klubben som herreseniorspiller, som dengang var under ledelse af Kim Bachmann.
Kevin har lige siden været en fast del af Herresenior 1-truppen og er det fortsat, under nuværende ledelse af Tonny Brogaard.
Kevin er altid smilende, når man møder ham til kampe eller omkring klubben. Han hilser altid venligt på alle og er meget vellidt blandt sine holdkammerater.
Vi har spurgt Kevin, om han nogensinde kan blive sur, da han altid er smilende og fremstår positiv,til dette smiler Kevin altid tilbage. ;-)

Udtalelse fra træneren:
Kevin er meget pligtopfyldende, og hans stille og rolige måde at være på smitter altid af på andre.
Kevin er blandt de bedste spiller på 1.senior, og hans utrolig løbe pensum, som meget ofte altid er i sprint, er utrolig vigtigt.
Kevin har ikke mange afbud hverken til træning eller kamp, men hvis de kommer, så er det sjældent. Kevin vil stadig lytte og lærer, hvilke gør ham til en rigtig god holdspiller i min øjne.
Jeg sætter som regel altid 10 mand i startopstillingen, og der hvor der mangler, der spiller Kevin.
Kevin kan ALT! En fantastisk person og spiller, som er utrolig vigtig i mange år frem for fodboldafdelingen ORIENT !

En stor TAK skal lyde til Kevin. På trods af at han er blevet far, er han stadig online og smider nyheder m.m. op på hjemmesiden.
Vi er utrolig glade for, at vi i Orient Fodbold har dig med på holdet! Både på vores seniorhold, men særligt også som klubbens webmaster.


TAK :-) 

Luk