Menu

Årets Idrætsleder – Micki Strømlund

image
14. oktober 2020 kl. 20:05
Orients Hovedforening stod for et flot arrangement i lørdags, da vores fodboldformand Micki Strømlund blev overrasket af borgmester Britt Jensen til HS2 kampen på Orient Ground.
Rigtig mange ledere i Orient Fodbold var mødt op, for at se Micki blive hyldet og få overrakt prisen som Årets Idrætsleder i Rødovre Kommune.
Pga. Coronasituationen foregik overrækkelse udendørs på banen, så vejr og vind gjorde, at mange ikke kunne høre borgmesterens flotte tale. Derfor kommer den her:
” Årets Idrætsleder – Micki Strømlund
Micki, du har jo nok regnet ud, hvorfor vi står her i dag?
Det er fordi, du skal modtage endnu en pris, denne gang som
Årets Idrætsleder i Rødovre.
Prisen er mere end velfortjent, fordi du forstår at favne bredt som formand, både organisatorisk og personligt baseret på en enorm ihærdighed og et dybt engagement.
Du er formand for Orient Fodbold, der er baseret på bredden og det sociale, der er klubbens force, som du i den grad forstår at underbygge og blomstre.
Hvis du ikke selv er idémanden bag sociale arrangementer eller cupper, så bakker du op om eller ligefrem videreudvikler igangværende sociale arrangementer.
Du er en meget vellidt leder.
Du er vellidt, fordi du favner alle, taler med medlemmerne og spørger ind til lederne, både personligt og hvordan træningsmiljøet er.
Selvfølgelig var det dig der lige kunne få Orient Cuppen til at blive en succes, både inden- og udendørs.
Jeg ved, at Orient Fodbold har en stor plads i dit hjerte, men alligevel fylder din familie, hustruen Charlotte, som naturligvis er pigetræner i klubben, datteren Nicoline, som spiller i klubben og sønnen Emil, der lige er skiftet fra Orient, en endnu større plads i dit hjerte.
Det er prisværdigt, at du på så fornem vis rummer det hele i dit hjerte og din hverdag.
Derfor fortjener du prisen som Årets Idrætsleder i Rødovre.”
Efter overrækkelsen var der pindemadder i Orients nye klubhus på Ved Sportspladsen, hvor hovedbestyrelsen var til stede sammen med fodboldudvalget og ledere i fodboldafdelingen for at hylde Micki: Det er så velfortjent 👍
Frederik Bæk Henriksen, Mads Lykke Bargsteen Jensen og 60 andre
1 kommentar
3 delinger
Synes godt om
Kommenter
Del
Luk