🔴 NY SEJR TIL 1. HOLDET 🔴

image
24. september 2018 kl. 14:39

Puljens 2️⃣.Plads LSF gæstede i går Rødovre,
Hvor kampen var flyttet ned til Rødovre Stadion Kunst. Dette var bestemt ikke en fordel for os, at banen var mindre og stormvejret "Knud" havde heller ikke gjort det nemmere med alle de blade der lå på banen.

1. Halvleg var klart bedre end nummer 2, men flot spil og orden kan vi ikke prale af efter gårsdagens kamp om topplaceringen.

Men ikke desto mindre, så var spillerne veloplagte, og havde stor fokus på de defensive pligter. I målet stod Patrick en fantastisk kamp, hvor flere fantomredninger så dagens lys 💪🏼

I den anden ende stod Oskar pænt og elegant for, at LSF var tvunget ud i at begå et straffespark. Sparket udførte Kevin i sikker stil, og med en føring på 1-0 allerede i det 23' minut var det en lang kamp der skulle forsvares i.

Nullet blev holdt, og drengene kunne gå fra banen med stor tilfredshed med endnu en sejr og 3 point til regnskabet 👍